Lemn şi marmură, o asociere inedită în amenajarea băii

03 iunie 2016 , 3021 afisari

Aproape toţi proprietarii de apartamente detestă băile mici. Însă cu un concept de amenajare ingenios, percepţia despre aceste încăperi vitregite se poate schimba radical.

Citește si: Obiectele absolut necesare într-o casă de vacanţă

În principiu, nu atât suprafaţa mică este problema, cât lipsa unui plan de amenajare corespunzător. Prin această baie avem dovada clară că un spaţiu mic amenajat frumos te poate cuceri din primele clipe.

Baia nu a fost gândită ca un simplu spaţiu funcţional, ci ca o oază de relaxare, care să încânte toate simţurile. Parchetul, panourile din lemn şi planta în ghiveci aduc un suflu proaspăt în decor şi totodată formează contrast organic cu aspectul luxos al suprafeţelor placate cu marmură albă şi al dispozitivelor de prindere moderne şi elegante. Această asociere de elemente naturale şi luxoase este ceea ce oferă originalitate băii.

Citește si: Curăţenia în casă în 8 paşi necesari

Într-un astfel de ambient, timpul petrecut în cada de baie nu este decât o modalitate foarte bună de a te elibera de stres. Să nu uităm cât de necesare şi importante sunt plăcerile simple pe care ni le putem oferi acasă.

Sursa foto: www.home-designing.com

Citește si: Renovarea băii în timp record
Loading...

Comentarii

Newsletter