Modernizarea baii a costat 2.100 lei

17 februarie 2010 , 1273 afisari

Stefan Postelnicu din Bucuresti locuieste impreuna cu familia intr-un apartament pe care l-a cumparat in 1989. Din cauza scurgerilor de apa si a umezelii in sala de baie s-au mai facut mici imbunatatiri si s-a schimbat o parte dintre obiectele sanitare.

In 2008 insa, proprietarul a decis sa renoveze complet baia, atat din nevoia de schimbare, cat si pentru a o utila cu lucruri noi.

Initial, s-a gandit sa plateasca niste mesteri pentru a se ocupa de renovarea baii, dar apoi a hotarat sa se ocupe singur, avand unele experiente anterioare in acest sens.

Procesul de renovare a inceput cu eliminarea placilor ceramice si scoaterea obiectelor sanitare. Apoi, peretii au fost indreptati si tencuiti si s-au montat placile de gresie. A urmat o pauza de doua luni, dupa care s-au montat placile de faianta si obiectele sanitare. Faianta a ridicat unele probleme deoarece nu era taiata drept si placarea s-a facut destul de greu.

Intrucat baia are o suprafata de 4,20 mp, Stefan s-a gandit ca ar fi mai bine sa opteze pentru o cada pe colt pentru a mai salva putin spatiu. Acest lucru a presupus si mutarea instalatiei.

Familia a tinut mult ca de aceasta data sa fie inlocuit totul cu lucruri noi, astfel ca s-a renuntat la calorifer, la tocurile din lemn ale ferestrei, la vechiul corp de iluminat si rafturi. Pentru depozitare, s-a considerat ca un cuier si un raft metalic sunt suficiente.

Stii cum poti avea o baie noua?

Loading...

Comentarii

Newsletter