Idei de amenajare a holului

08 iulie 2009 , 3106 afisari
In magazinele de specialitate se gasesc diverse modele de mobilier pentru hol. Un cuier clasic, rotund, cu mai multe brate, care permite asezarea mai multor haine, nu trebuie neglijat. Daca nu ai suficient spatiu, acest model de cuier este cel mai recomandat intrucat poate fi mutat usor in orice colt al locuintei. In plus, beneficiaza de un spatiu special, destinat depozitarii umbrelelor. Astfel nu vei mai cauta cu disperare umbrela prin debara, ci o vei avea la indemana.

Cand holul este suficient de spatios il poti transforma in loc pentru depozitare. Mobilierul la comanda este o solutie demna de luat in calcul deoarece va fi conceput conform nevoilor tale.

Pentru o casa amenajata in stil rustic, va fi excelenta alegerea unui cuier tot in stil rustic, pe care il poti realiza chiar tu, din fasii de lemn. Un asemenea cuier confera o imagine inedita locuintei si va fi admirat de toti vizitatorii.

Un tip de mobilier extrem de practic este cel format din oglinda si pantofar, prevazut cu o etajera din sticla pe care sa depozitezi diverse lucruri atunci cand vii acasa.
Loading...

Comentarii

Newsletter