Cum iti amenajezi holul de la intrare

12 iunie 2009 , 1507 afisari
De cele mai multe ori, holul de la intrarea intr-o locuinta reprezinta un spatiu destul de limitat, ceea ce il face usor de neglijat cand soseste momentul sa fie amenajat. Insa, chiar si in aceste conditii, poate fi valorificat astfel incat sa arate bine, sa fie primitor si sa se integreze stilului de amenajare.
Valorificarea eficienta a fiecarui spatiu nu poate fi decat profitabila, cu atat mai mult in cazul in care nu detii o locuinta mare.
O problema spinoasa o constituie dimensiunile mult prea mici sau inguste care te impiedica sa amenajezi holul asa cum ti-ai dori. Aceasta problema poate fi partial rezolvata prin folosirea catorva trucuri in zugravire si prin evitarea incarcarii acestuia cu mobila. In primul rand, alege culori deschise, pastelate sau alb in zugravirea peretilor. Vei da mai multa lumina acestei incaperi care, in general, nu dispune de fereastra. Poti „pacali" ochiul prin folosirea culorilor inchise pentru spatiile inguste si a celor deschise pentru holurile lungi. Coridorul va parea mai larg si mai spatios.
Loading...

Comentarii

Newsletter