Avantajul usilor culisante

14 octombrie 2010 , 1001 afisari

Culisarea laterala a usii elimina in totalitate disconfortul pe care il genereaza utilizarea unei usi obisnuite intr-un spatiu foarte mic. Un alt avantaj al usilor culisante este manevrabilitatea. Absenta clantei, impreuna cu sistemul culisant, genereaza aceasta usurinta in folosire. De asemenea, este eliminat impedimentul reprezentat de o usa ramasa deschisa intr-un spatiu restrans.

Un al treilea atu al acestui tip de usi este dat de suprafata mare pe care ele o pot inchide: golul de usa poate fi dublat cu usurinta fata de unul clasic, iar atunci cand se doreste o deschidere mai ampla intre cele doua incaperi separate de usile culisante, ea poate fi obtinuta foarte simplu.

La toate acestea, mai trebuie adaugat faptul ca acest tip de usi poate fi realizat relativ usor de oricine, cu costuri reduse. Un exemplu relevant in acest sens sunt usile care se construiesc pentru a inchide doua spatii de depozitare din vestibul. Astfel, usile fostei debarale si fostei camari se inlatura, iar pentru a imbunatati functionalitatea, noile usi se concep in asa fel incat sa deserveasca ambele spatii, facand apel la un sistem de culisare.

De asemenea, chiar si in cazul usilor mari, culisarea este extrem de usoara, in acelasi timp putand sa asigure si o buna izolare termica si stabilitate. In plus, ofera optiuni variate pentru designul de interior.

Loading...

Comentarii

Newsletter