Ultra protecţie pentru suprafeţele din lemn! Lac lucios pe bază de apă cu 10 ani garanţie!

01 septembrie 2016 , 1100 afisari

Suprafeţele din lemn au nevoie de protecţie pentru a-şi menţine un aspect plăcut şi pentru a rezista cât mai mult timp.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

De aceea specialiştii recomandă folosirea unui lac protector, cum ar fi Spor Villa Yacht 3 în 1. Acest lac lucios pe bază de apă (transparent, incolor sau colorat) nu negajă miros la aplicare şi se usucă rapid. În plus, poate fi folosit atât la interior, cât şi exterior.

Lacul protejează lemnul pentru o perioadă de până la 10 ani.  De asemenea, oferă protecție de durată la intemperii și protecție UV de până la 10 ani!

Mai mult, noul lac premium de la Policolor poate fi colorat într-o paletă de culori extrem de diversă și aduce în prim plan în fiecare locuință, ori în exteriorul ei, rolul de design pe care lemnul  îl poate juca în crearea unui ambient agreabil.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Spor Villa Yacht este un produs 3 în 1, adică are rol de grund, baiț și lac, cu scop de protecție, colorare și decorare. Poate fi incolor sau poate avea nuanțele clasice de lemn - pin, stejar, cireș, mahon, wenge  - până la culori în trend - roz, bleu, mov trecând prin albastru închis, gri sau corai.

Pe lista beneficiilor funcționale ale produsului se mai numără ușurința în aplicare, uscarea rapidă, în numai 30 de minute, și lipsa mirosului.

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

Noul Spor Villa Yacht se diluează cu apă și are o putere mare de acoperire, de 8 până la 11 m²/litru/ strat. Pentru un rezultat optim se recomandă ca lacul să fie aplicat în două straturi.  

Loading...

Comentarii

Newsletter