Parchet pentru spatii umede

08 februarie 2010 , 1806 afisari

In prezent, materialele de constructii si de finisaj stau sub semnul diversitatii, iar parchetul nu face exceptie. Exista, insa, unele incaperi in care nu se poate monta orice tip de parchet, cum ar fi baia, bucataria sau terasa.

Daca parchetul se afla permanent in contact cu un spatiu umed, poate dezvolta dedesubt mucegai si bacterii. Pentru a evita astfel de situatii, alegeti parchet special conceput pentru spatii umede.

Parchetul pietrificat este creat special pentru baie si alte spatii umede. Inovatia consta in compactarea compozitiei pe straturi, precum si intr-o garnitura ce permite etansarea placilor dupa montaj.

Un alt tip de parchet potrivit pentru spatii umede este cel stratificat deoarece este foarte bine uscat, iar dispunerea straturilor compactate nu-i permite umezelii sa lucreze in timp. Stratul de uzura poate fi slefuit si lacuit ulterior. 

Parchetul triplustratificat din bambus este rezistent la umezeala si recomandat in incaperi ca baie si bucatarie. Lemnul de bambus rezista mai bine in conditii de umiditate crescuta datorita densitatii si elasticitatii.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter