Panourile din lemn ca finisaj pentru pereti

27 iulie 2015 , 4394 afisari

Acoperirea peretilor cu panouri din lemn reprezinta o solutie de finisaj care se foloseste de mult timp si care continua sa fie utilizata cu rezultate uimitoare nu doar in locuintele rustice sau vintage, ci si in cele clasice, eclectice sau contemporane.

Principalul avantaj al acestui tip de finisaj este atmosfera calda pe care o creeaza. Apoi, un perete placat cu panouri din lemn va fi o “prezenta” inedita, avand in vedere ca foarte putini proprietari aleg acest tip de finisaj pentru locuintele lor. Atentie! In spatiile mici se recomanda sa fie placat cu lemn doar un singur perete.

Citeste si: Finisaje din lemn intr-un dormitor modern

In prezent, panourile din lemn sunt disponibile intr-o varietate de culori, desene si modele prestabilite sau stabilite de cumparatori. In general, pretul acestora este mai ridicat comparativ cu al altor tipuri pe finisaje (de exemplu, placi ceramice), insa pasionatii de bricolaj le pot obtine singuri. Decoratorii recurg la placarea peretilor cu panouri din lemn pentru a spori atractivitatea proiectelor.

In galeria foto va oferim cateva exemple de interioare in care peretii sunt partial sau complet acoperiti cu panouri din lemn. Sunt calde, primitoare si foarte atragatoare.

Loading...

Comentarii

Newsletter