Tipuri de mobilier pentru bucatarie. Partea a II-a

22 martie 2016 , 1195 afisari

Alegerea mobilierului de bucatarie este strans legata de o serie de caracteristici specifice acestei functiuni. Bucataria este un spatiu umed, in care exista tevi, chiuveta si electrocasnice, elemente care influenteaza, printre altele, alegerea tipului, dar si formei mobilierului.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

Mobilierul din PAL melaminat se integreaza foarte bine in amenajarile moderne, cu linii si forme simple. PAL-ul nu permite profilare, fapt care explica de ce este un material usor de executat.

Paleta de finisaje si decoruri este foarte variata, de la finisaje simple, fara textura, mate si lucioase, la finisaje texturate, imitatii de fibra lemnoasa (cum ar fi stejar, fag, nuc, frasin etc.).

Un mobilier de bucatarie din PAL melaminat poate fi pus si mai mult in valoare prin modul de compunere si prin accesorizarea exterioara, cum ar fi manere, plinte, iluminat, sau prin multiplele variante de combinatii de culori si texturi in aceeasi compozitie. 

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Utilizat si intretinut in mod corespunzator, mobilierul de bucatarie din PAL melaminat poate avea o durata destul de mare de viata. Unul dintre principalele avantaje ale mobilierului din PAL melaminat este pretul accesibil. Acest tip de mobilier este mai ieftin decat cel din lemn masiv sau MDF.

Comentarii

Newsletter