Masa de bucatarie: o alegere inspirata

12 iunie 2009 , 1976 afisari

Pentru a fi indeplinite aceste cerinte, retine o serie de aspecte care iti pot fi de un real folos.
Daca mobilierul de bucatarie a fost achizitionat separat, incearca sa te orientezi spre o piesa care sa pastreze linia stilului respectiv.

Atmosfera calda si confortabila, specifica stilului clasic, se poate crea prin cumpararea unei mese din lemn, de culoare deschisa. Stilului modern ii corespunde o masa cu picioare din metal si blat din sticla.


Materiale, forme si dimensiuni
Desi lemnul este materialul cel mai frecvent folosit, ai si alte alternative la care poti apela: metal, sticla, pal melaminat, MDF etc. Este de preferat ca picioarele sa fie din metal (ofera stabilitate si durabilitate), iar blatul din lemn, pal melaminat, sticla sau MDF furniruit.

Forma se alege in functie de spatiu, de designul bucatariei, si de cum sunt amplasate celelalte piese de mobilier. O masa patrata este indicata intr-o bucatarie ce dispune de spatiu suficient si poate fi amplasata in centrul acesteia. Mesele dreptunghiulare sunt recomandate bucatariilor mai inguste. Modelele ovale sau rotunde se pot folosi si pentru spatii mai limitate, cu conditia ca acestea sa nu aiba dimensiuni mari.

Loading...

Comentarii

Newsletter