Bateriile sanitare sunt importante

20 octombrie 2009 , 648 afisari

Tipuri de baterii

Bateriile cele mai vechi si mai cunoscute sunt cele clasice, cu robinet pentru apa rece si separat pentru apa calda. Locul acestora a fost luat in timp de bateriile monocomanda datorita usurintei in utilizare si a economiei de apa pe care o realizeaza. Un interes crescut il prezinta si bateriile termostatice, cele cu temporizator sau bateriile cu senzori.

Baterii cu pastila de ceramica sau de teflon

Bateriile cu pastila de teflon au preturi reduse si durata de viata mica. Prin zgarierea pastilei de catre nisipul si impuritatile din apa, se produc defectiuni care se pot observa prin scurgeri de apa, chiar si in pozitia inchis. Bateriile cu pastila din ceramica sunt performante, produc mai putin zgomot, dar sunt mai scumpe.

Baterii cu sau fara perlator

Perlatorul este un filtru cu plasa care se gaseste la capatul bateriei. Pe langa rolul de filtru, perlatorul da un aspect bogat jetului de apa. Mai mult, perlatorul impiedica depunerea inestetica a calcarului, iar intretinerea devine mai usoara.

Pret si garantie

Orienteaza-te spre acele produse care au certificat de calitate CE. In general, garantia este de la trei si pana la sapte ani. Rezistenta si buna functionare in timp a bateriilor depinde destul de mult de calitatea apei si de modul in care bateria este intretinuta.

Loading...

Comentarii

Newsletter