Taie lemne in stil modern

15 iunie 2009 , 872 afisari
Detinerea unui motoferastrau este de mare ajutor, mai ales ca taiatul lemnelor reprezinta o activitate frecventa in randul celor care locuiesc la casa.

Achizitionarea unui motoferastrau nu are doar meritul de a reduce considerabil efortul fizic, ci si de a-l putea utiliza la diverse munci casnice, cum ar fi: taierea lemnelor pentru foc, rarirea crengilor copacilor, indepartarea uscaturilor si doborarea copacilor cu diametru de pana la 30 cm. De asemenea, sunt la fel de utile si la realizarea de mici constructii pe langa casa: magazii pentru depozitare, adapost pentru animale, chiar si o casuta de joaca in copac.

In gama de motoferastraie a STIHL Romania exista o grupa de motoferastraie cu motor pe benzina dedicata activitatilor gospodaresti. Avantejele folosirii acestor motoferastraie sunt multiple si evidente: efortul fizic depus este incomparabil mai mic, raportul putere mare/greutate redusa si manevrarea usoara asigura confort in utilizare si, nu in ultimul rand, timpul de efectuare a operatiunii este redus de cateva ori.
Loading...

Comentarii

Newsletter