Ghivece invesmantate cu textile

20 august 2012 , 28902 afisari

Cu toate ca in momentul de fata ai posibilitatea sa achizitionezi variate modele, o modalitate mult mai simpla de a aduce un strop de valoare si personalitate spatiului este sa imbraci ghivecele, pe care le detii deja, in „hainute de sarbatoare”.

Pentru a capata un look cat mai „ravisant” ai la indemana o solutie extrem de simpla si practica.

In functie de anotimp, imbraca ghivecele in straie sugestive.

Cateva fasii de materiale din piese vestimentare pe care nu le mai utilizezi sau din metraje achizitionate, o foarfeca, lipici, o pensula si un spray de vopsea alba, cam acestea sunt „ingredientele” de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiectul.

Indiferent de forma si dimensiunea ghiveciului vopsete-l in alb cu ajutorul sprayului. Pentru a evita accidentele, aceasta etapa trebuie realizata intr-un spatiu deschis, iar recipientul trebuie asezat pe o foaie de hartie sau ziar pentru a nu afecta suprafata pe care veti lucra.

Vopsirea recipientului, in alb, este recomandata pentru a crea o unitate, in plus albul se potriveste cu orice culoare.

Dupa uscare puteti trece la etapa urmatoare si anume lipirea fasiilor de material.

Benzile textile pot fi mai late sau mai subtiri, aplicate pe mijlocul, la baza sau in partea superioara a ghiveciului. La fel de bine materialul poate fi aplicat si pe inaltimea suportului, formand niste dungi verticale.

Loading...

Comentarii

Newsletter