DIY: design creativ pentru camera bebelusului (III)

22 iulie 2014 , 927 afisari

Camera bebelusului tau este cu siguranta acea incapere in care ai pus tot sufletul ca sa o amenajezi cat mai frumos, ai folosit culori calde, placute si obiecte de mobilier cu aspect cat mai interesant, si ai decorat-o cu o multime de jucarii sau alte obiecte care plac copiilor.

Camera bebelusului tau nu este doar camera in care doarme si atat. Aceasta este si incaperea unde copilul isi dezvolta imaginatia, creativitatea si chiar invata o multime de lucruri. Insa pe langa toate acestea, este si camera in care creste si se dezvolta fizic.

Cu siguranta toti parintii isi noteaza cele mai importante momente din viata copiilor, incepand cu data cand au facut primii pasi, cand au spus primul cuvant, dar isi noteaza si inaltimea la care ajung in diferite intervale de timp.

In continuare iti prezentam o idee colorata si creativa de design pentru camera bebelusului tau, un obiect creat de tine care te ajuta sa vezi cat a mai crescut cel mic.

Pentru acest proiect vei avea nevoie de o trusa de cusut, fetru de diferite culori, ata, foarfeca, un marker, lipici, o masina de cusut, vopsea.

Cum se face?

Aseaza-ti toate materialele pe o masa si taie-le in dimensiunile de care ai nevoie. Stabileste cat vrei sa masoare obiectul pe care il faci si decupeaza materialul principal la aceasta dimensiune.

Mai departe vei crea conturul unui cap de papusa pe o bucata de material, cu ajutorul unui creion si il decupezi. Cu vopsea, marker si creion desenezi bujori, ochi, si nas. Dintr-un alt material, vei realiza literele, pe care tot asa, le decupezi. Tot din fetru vei realiza si parul de papusa, pe care atasezi fundite.

La final, atasezi elementele intre ele cu ajutorul unui lipici, asa cum poti observa si in imagine.

 


 

Loading...

Comentarii

Newsletter