DIY: decoratiuni pentru masa din flori

09 martie 2016 , 2543 afisari

Asa cum te plictisesti de hainele pe care le porti de mai multe ori pe an, la fel te plictisesti si de un decorul casei,  daca acesta este realizat in acelasi stil timp indelungat.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

Pentru a obtine o schimbare in decor, nu este necesar sa reamenajezi complet casa deoarece exista solutii mult mai usoare de a oferi un look nou interiorului.

Cele mai simple si de efect schimbari sunt cele realizate cu ajutorul culorilor, iar in acest sezon gasesti din plin inspiratie in paleta de culori oferita de natura: galben, albastru bland, violet, nuante de verde, roz etc.

Culorile pastelate sunt, de asemenea, ideale pentru a reimprospata atmosfera de acasa. Vopsirea peretilor  in aceste culori garanteaza o schimbare vizibila in amenajare, insa nu toti sunt dispusi sa aiba santier in casa.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

In acest caz, varianta cea mai usoara si economica ramane decorarea cu flori, care asigura culoare si prospetime in orice spatiu, inclusiv la exterior. Masa de dining este locul perfect pentru a expune florile, fie ca buchete mari aranjate in vaze, fie ca mici decoratiuni. 

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

Citește si: Nu arunca mobila veche! Află cum o poţi restaura

Citește si: Decoraţiuni de Crăciun din materiale reciclabile

Pentru mai multe idei, acceseaza galeria foto.

 

Citește si: Decoratiuni handmade pentru Craciun

 

 

 

Citește si: Cum să lăcuiești corect lemnul
Loading...

Comentarii

Newsletter