DIY: Cum sa iti faci mobila din paleti

22 iulie 2014 , 4336 afisari

Acest sezlong creat de M&M Designers face parte din colectia "Les Palettes", o serie de mobila creata in intregime din paleti de lemn.

Scaunul este foarte unghiular si nu pare prea confortabil, dar cu niste perne in plus ar putea face statul langa piscina, vara la soare, un vis.

Pagina desginerilor include diagrame cu dimensiuni si instructiuni simple despre cum sa deconstruiesti paletii si cum sa ii transformi intr-un sezlong. Cum paletii sunt pre-construiti, tot ce trebuie sa faci e sa tai bucatile de lemn la dimensiunile potrivite si sa le securizezi pozitia cu ajutorul catorva curele de tensiune.

In afara de un sezlong, din aceeasi colectie "Les Palettes" poti sa iti faci si o biblioteca sau un fotoliu, care nu par greu de confectionat, dar care odata vopsite in ce culoare vrei tu ar putea da unei camere obisnuite un aer rustic, de vacanta.

Fiecare pachet este accesibil si contine 100 de paleti si din acestia poti construi cinci tipuri de mobila care au fost gandite special din materiale reciclate pentru a fi usor de contruit. Nu trebuie sa fii profesionist ca sa poti sa iti face un sezlong sau o masa cu ajutorul unor instructiuni.

Sursa: www.behance.net

Loading...

Comentarii

Newsletter