Decoruri fermecatoare realizate cu ajutorul florilor de primavara

01 aprilie 2015 , 2762 afisari

Daca decorul casei tale pare incomplet, stim de ce. Lipsesc florile naturale care sa decoreze si sa improspateze atmosfera.

Desi reprezinta o solutie foarte economica si eficienta de decorare, totusi, utilizarea florilor in decor nu se numara printre obiceiurile proprietarilor. Asadar, ne-am propus sa venim cu argumente serioase in favoarea lor, mai ales ca a venit primavara si le putem cumpara la preturi mici din piete.

Exista o multitudine de posibilitati in ceea ce priveste decorarea casei cu flori. De exemplu, poate fi utilizat doar un singur tip de floare (de pilda, un buchet de bujori) sau mai multe tipuri de flori, puse in vaze de forme si marimi diferite. O alta varianta ar fi crearea unor aranjamente din flori in culori complementare sau contrastante.

Ne place si ideea de a umple diverse vaze, sticle (de vin) sau boluri din sticla cu flori proaspete. Adaugarea unor lumanari parfumate va contribui la crearea unui aranjament elegant si romantic.

Daca aveti dubii cu privire la aportul decorativ al florilor, accesati galeria foto. Veti remarca cat de frumoase si primitoare sunt incaperile decorate cu flori.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter