Decor de Paste cu flori naturale

25 aprilie 2016 , 1771 afisari

Nu exista ceva mai incantator decat mirosul florilor proaspete abia culese din gradina. Acestea aduc culoare si prospetime in orice incapere, deci ai toate motivele sa le integrezi in decorul de Paste.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

Cu putina imaginatie, poti transforma florile in puncte de atractie ale mesei de dining. De mare efect sunt aranjamentele create din narcise si muschi - o combinatie cromatica foarte placuta si, totodata, un simbol al reinnoirii si vitalitatii.

Buchetele mari cu lalele asezate in vase din lemn cu aspect brut vor oferi o nota rustica decorului de Paste. O combinatie inedita vei obtine folosind iasomie si lalele deoarece stimuleaza simturile intr-un mod ispititor.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Daca nu ai abilitati practice si estetice pentru a crea aranjamente, te poti rezuma la cateva buchete de flori pe care sa le pui in vaze mari si sa le asezi pe masa de Paste. O alta varianta ar fi sa pui cate o floare langa tacamuri sau langa preparate si deserturi.

Florile pot fi folosite nu doar pe masa de Paste, ci si pentru a completa decoratiuni sau aranjamente, cum ar fi coronitele sau cosul de Paste.

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

Sursa foto:

http://adorable-home.com

www.pinterest.com

Citește si: Nu arunca mobila veche! Află cum o poţi restaura

 

Loading...

Comentarii

Newsletter