Cum aplici stickerele

05 martie 2015 , 1599 afisari

Peretii albi creeaza o atmosfera dezolanta si vrei cu orice pret sa o schimbi? Iti propunem o solutie rapida, economica si provocatoare: stickerele. Ai nevoie de putina imaginatie, 30 de minute si mai putin de 100 de lei pentru a alunga monotonia din camera ta.

Tehnica si timp de lucru

1. Stickerele se gasesc la pachet, cu doua sau mai multe planse. Bucatile sunt individuale si poti sa le aplici cum doresti. Mai intai trebuie sa stergi peretele cu o carpa moale si uscata pentru a fi asigurata o adezivitate maxima.

2. Daca nu ai in minte nici un plan de aranjare, poti sa te inspiri din modelul prezentat pe ambalaj. Odata stabilit acest lucru, desprinde cate o bucata de sticker si lipeste-o pe perete.

3. Procedeul de aplicare este extrem de simplu: se apasa pe fiecare bucata cu o carpa uscata sau chiar cu mana. E de preferat ca mai intai sa aplici doar un sticker pentru a vedea daca se lipeste. Fiind autoadeziv, nu este necesar lipici pentru prindere.

4. Continua sa lipesti bucata cu bucata dupa planul stabilit initial. Un pachet este suficient pentru a contura un perete. Stickerele sunt rezistente in timp si se pot dezlipi usor, fara a afecta tencuiala. Toata actiunea nu-ti va lua mai mult de jumatate de ora.

Preturi

Preturile sunt variabile. Mai scumpe sunt cele realizate de designeri, dar in magazinele obisnuite se gasesc la preturi accesibile. Stickerele au aparut mai intai in varianta scumpa, apoi si in cea ieftina, astfel ca in prezent sunt accesibile oricui.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter