Coronite pentru Paste. 20 de modele captivante

21 aprilie 2016 , 3923 afisari

Coronitele decorative sunt menite sa infrumuseteze decorul de Paste si sa-i ofere un aer festiv. Totodata, o coronita colorata poate inveseli si anima o amenajare mai sobra.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

De regula, coronitele se agata de usi sau pereti, insa exista si alte variante de a le face remarcate. De exemplu, poti fixa coronita pe un suport, pe care sa il expui pe un raft sau deasupra semineului. Astfel, vei transforma coronita intr-un ornament inedit.

Coronitele decorative pot avea forme variate: rotunde, ovale, inimioara etc. Ai putea sa iesi din tipare cu o coronita din ramuri in forma de iepuras. In ceea ce priveste materialele, exista si mai multe optiuni: lemn, ramuri, sarma, sfoara, material textil, baloane, hartie, oua, flori naturale etc. Stilul coronitei este la fel de important pentru a o integra cat mai bine in decor. Teoretic, o coronita poate fi realizata in orice stil vrei, de la clasic, modern si pana la vintage sau rustic. Important e sa ai materialele adecvate si un model pe care sa il urmezi corect.

Avand in vedere ca Pastele este intr-o luna de primavara, iti recomandam sa confectionezi coronita din elemente vegetale, cum ar fi ramurele de salcie inmugurite, sau nuiele de rachita deoarece sunt foarte flexibile. Odata ce ai realizat impletitura, obtinand structura de baza, decoreaza coronita cu oua vopsite, iepurasi in miniatura, flori naturale sau cu orice altceva iti dicteaza imaginatia, cu conditia sa aiba tematica de Paste.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Daca nu te regasesti in stilul de mai sus, priveste urmatoarele modele:

Coronita colorata pentru un decor fresh.

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

Coronita din hartie pentru o atmosfera de primavara.

Citește si: Nu arunca mobila veche! Află cum o poţi restaura

Coronita vintage pentru firi nostalgice.

Coronita-iepuras

Citește si: Decoraţiuni de Crăciun din materiale reciclabile

Coronita atipica, dar foarte usor de realizat.

Citește si: Decoratiuni handmade pentru Craciun

Pentru mai multe modele acceseaza galeria foto.

Sursa foto: www.pinterest.com

Loading...

Comentarii