15 modele de naproane si servetele pentru masa de Craciun

18 decembrie 2015 , 3788 afisari

Orice persoana care isi doreste un decor de sarbatoare reusit, va acorda atentie tuturor detaliilor, inclusiv mesei de Craciun.

Naproanele si servetelele joaca un important rol decorativ, prin urmare te poti folosi de aceste elemente pentru a decora frumos si creativ masa. De modul in care le alegi si aranjezi, va depinde imaginea finala a amenajarii.

Citeste si: Cum iti impresionezi invitatii la masa de Craciun

Obiectele handmade sunt cele mai simpatice decoratiuni si cele mai “calde” cadouri deoarece ofera ceva si din personalitatea celui care le creeaza. In plus, necesita costuri mici pentru realizarea lor sau nu implica niciun cost.

In acest material vrem sa iti sugeram sa optezi pentru naproane sau servetele decorate manual. Pentru asta, nu trebuie sa fii un specialist in bricolaj. Avand cateva modele la indemana, poti crea ceva identic sau asemanator.

Citeste si: Inspiratie pentru masa de Craciun

Varianta cea mai simpla este sa folosesti servetele mari, in culori sau cu tematica de Craciun pe care sa le impaturesti in diverse forme sugestive: brad, mos Craciun, cizmulite, stelute etc. In cazul in care mergi pe varianta naproane, alege inele nonconformiste, pe care sa le decorezi cu beteala, fundite sau alte materiale pe care le ai in casa.

In galeria foto iti punem la dispozitie 15 modele creative de aranjare si decorare a naproanelor si servetelelor, care te pot inspira in crearea unei mese festive reusite.

Citeste si: 26 de idei fascinante pentru decorarea mesei de Craciun

 

Loading...

Comentarii

Newsletter