15 decoratiuni de Craciun din lemn foarte usor de realizat

02 decembrie 2015 , 3689 afisari

Ca intotdeauna, asteptam sarbatorile de iarna cu nerabdare si entuziasm. Probabil, multi dintre voi au adunat deja o colectie de materiale pentru a decora casa si pomul de Craciun.

Pentru cei care nu au facut-o inca, avem o propunere: decoratiuni din lemn foarte usor de realizat. Asta inseamna ca poti aloca chiar si o jumatate de ora, utilizand bucati de lemn, ramuri sau scandurele si unelte de lucru rudimentare.

Citeste si: 20 ornamente speciale de Craciun

O astfel de activitate o poti face cu cei mici sau cu alti membri ai familiei pentru a te relaxa. In plus, lucrurile facute de mana aduc mai multa satisfactie decat cele cumparate si cu investitii mult mai mici.

Iata ce poti realiza din lemn reciclat: braduti in miniatura, figurine, ciorapi, pasari, inimioare, cutii de cadouri, suporturi de lumanari, suporturi pentru decoratiuni si multe alte mici obiecte cu tema Craciunului.

Citeste si: Decoratiuni de Craciun pe care le poti sa le faci acasa

In galeria foto ti-am pregatit o colectie de decoratiuni ce pot fi confectionate fara un ghid de instructiuni sau sabloane complicate, ci doar imitand modelul din decor. Cu putina imaginatie, poti face minuni. Succes!

Loading...

Comentarii