10 grădini în formă de spirală pentru spaţii mici

22 iulie 2016 , 3024 afisari

Grădinile mici au nevoie de idei isteţe de amenajare pentru a te bucura de ele. Străinii folosesc multe trucuri ingenioase pentru a valorifica spaţiile restrânse, iar mini grădina în formă de spirală este doar un exemplu.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

Chiar dacă sună puţin abstract, în realitate această soluţie decorativă este foarte simplă şi implică investiţii mici sau niciun cost. Construită corect, o spirală din pietre are nevoie de puţină întreţinere şi îţi permite să cultivi plante foarte variate. În plus, te poţi bucura de ea pe tot parcursul anului.

Ideea de bază care stă în spatele acestui concept de design este aceea de a cultiva cât mai multe plante diferite, într-o zonă limitată. Straturile cu flori obţinute pe înălţimi diferite vor avea un puternic efect vizual. În plus, udarea plantelor se face la fel de uşor.

Cu puţină imaginaţie, se pot crea spirale deosebit de frumoase şi originale. Un mod ingenios de folosire a pietrelor şide  alegere a plantelor îţi poate asigura un aranjament inedit pentru grădină.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Iată câteva exemple:

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

În galeria foto îţi punem la dispoziţie şi alte modele interesante de grădini în formă de spirală care să te inspire, iar în filmuleţul de mai jos găseşti paşii necesari pentru a o realiza. Succes!

 

Citește si: Nu arunca mobila veche! Află cum o poţi restaura

Sursa foto: www.architectureartdesigns.com

Loading...

Comentarii

Newsletter