Amenajari Interioare

Aspiratorul care te ajută să ai mereu casa curată

Cu toții ne preocupăm de amenajarea locuinței, de alegerea mobilierului, de culorile în care vopsim încăperile sau de accesoriile ce transformă casa în locul nostru de suflet.

Însă, nu prea acordăm atenție produselor cu care curățăm locuința, acele aparate care ne ușurează viața și ne ajută să păstrăm timp îndelungat casa curată.

De acum îngrijirea casei devine o activitate plăcută și foarte ușoară datorită experților în inovație de la Dirt Devil. Cu un design futurist și o excelentă putere de aspirare, Cavalier de la Dirt Devil este un aspirator 2în1, fără sac, portabil și foarte puternic.

Aspiratorul Cavalier este o adevărată atracție datorită designul său inovator și a tehnologiei single-cyclonic care separă eficient murdăria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă.

Susținut de un suport de prindere în perete, versatilul aspirator reîncărcabil este soluția perfect pentru îngrijirea întregii locuințe. Cu o baterie litiu-ion de 21,6 volți, aparatul este complet reîncărcat și pregătit pentru o utilizare de 24 de minute, la putere maximă.

Aspiratorul Cavalier de la Dirt Devil uimește prin greutatea redusă, 2 kg și manevrarea ușoară. Asigură rezultate perfecte pe multiple suprafețe precum podele dure, covoare și mochete, iar aspiratorul portabil ajunge și în cele mai greu accesibile zone din casă. Cu ajutorul sistemului de blocare a mânerului, aparatul curăță cu ușurință mobila suspendată, ramele tablourile și suporturile de iluminat.

Kit-ul complet de accesorii oferă aparatului o varietate de opțiuni de utilizare și include o perie de parchet cu motor turbo care este foarte blânda cu podeaua, perie 3în1 combo și o duză flexibilă pentru zonele greu accesibile.

Mai multe detalii despre aspiratorul Cavalier găsiți aici și pe pagina de Facebook Dirt Devil România www.facebook.com/dirtdevilromania.

Prețul recomandat al produsului este: 999,99 lei.

Related posts

Vrei sa pleci in vacanta? Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti lasa casa in siguranta

Adina Meyers

Casă spectaculoasă construită pe un teren abrupt

Adina Meyers

Accesoriile care pot da un plus de personalitate locuintei tale

Adina Meyers